2014. június 30.

Vasárnap csak teljesítettem az ehavi

gasztrotúrát, pedig azt hittem, ez a hónap bukta lesz. Tobzoskát sütöttem olajbogyóval, sajttal és fokhagymával, némelyik inkább pillangóra hasonlít, meg a tetejét legközelebb lekenem tojással, de senki sem panaszkodott így sem.


Meggy és ribizli bespájzolva, málna már alig, mák begyűjtve. Az éjjel megjött az eső, majd 30 mm esett, minden virul, úgyhogy jöhet a július!

4 megjegyzés:

aarkus írta...

Ismét inspiráló a bejegyzésed, éljen a tobzoska! :-)

Jucus írta...

Aztaaa! Ilyen tobzoskát még nem láttam! :o) Guszta és biztos nagyon fincsi. Mostanában kezdem értékelni az olajbogyót.

florentine írta...

éljen! meg hajrá!
:-D

Zsuzsa írta...

Mindig ámulok rajtad... sütsz-főzöl-kertészkedsz.elteszel télire-kötsz-horgolsz, és naponta 8 órát dolgozol. Ja, az olajbogyót nem szeretem, még az olaszimádatom sem tudta felülírni az ízét :-D