2014. augusztus 16.

Sose voltam egy listázó típus,

de olyan jó együtt látni (és praktikus, teszem hozzá) a közeli és a távolabbi terveket, hogy ismét összeírtam őket.  


Elkezdtem ugyan az Ambientet, de aztán beláttam, ha a karácsonyt nem húsvétkor akarom ünnepelni, akkor a nyári pulcsi törölve.

Csíkos pulcsi 
Unokaöcsém most kezdi az iskolát, szeptember végére szeretnék neki egy pulcsit kötni. Volt pár minta a fejemben, de megláttam ezt a pulcsit, és minden mást elfelejtettem. Hiába lenne elég a bő 30 deka fonal, kell hozzá fehér. 
Nincs. Az 1001 fonal szeptember végére ígéri (én arra már a leláncolás közelében szeretnék járni, és nem a szemfelszedés), és a facebookos csoportokban sem tudtak segíteni. Vagy elhalasztom, vagy másik mintát keresek. 

Poncsó
Azt hiszem, ezt a projektet rágom a legrégebben. Minta kiválasztva de a fonal még nyitott kérdés. A maratoni síkkötésre kíváncsi vagyok, szerintem kell mellette másik projekt. 

Csavart mintás kardigán
A minta megvéve, a fonalat már tavasszal bespájzoltam, ez az egyetlen, amiért várom az őszt.

És persze kellene mindezek mellett pár sapka, nyakmelegítő, zokni, hogy apadjon a készlet.

Augusztus elején elkezdtem varrni is és mi más is lehetne fontosabb, mint egy uzsistása :-) A prototípust már láthattátok a facebookon, most egy hordható verzión dolgozom, remélem, hamarosan hozom!

2 megjegyzés:

aarkus írta...

Milyen fonalból keresel fehéret? A fb-os cuccokról én lemaradok így az uzsitáskáról is...

florentine írta...

aarkus: cheval blanc tobiane fonalat keresek fehér színben, két gombócot már be tudnék osztani. hú, nagyon örülnék, ha valaki ki tudna segíteni!

a táska prototípusát pedig a színre szín fb oldalára tettem fel, de éppen most készültem el a táskával, hamarosan hozom azt is :-)