Hozzávalók:
hús (a maradék a legjobb, rántott, párolt,
sült, grillezett, bármi ami van)
krumpli (jó a maradék, csak friss
legyen, mert a krumpli nem szereti a hűtést)
valami ropogós (ebbe apróra kockázott
ecetes uborka került, alma nem volt, de az is jó bele)
valami színes (reszelt sárgarépa, ez
ráadásul ropogós is)
valami apróra vágott zöldfűszer a
tetejére (ez most kakukkfű)
öntet ízlés szerint (tejföl,
joghurt, mustár, majonéz, só, bors, cukor)
Mindent összekevertem, majd behűtöttem kicsit.
Horváth Ilona nyomán.
3 megjegyzés:
Köszönöm! Ez most aranyat ér nekem. Pl van maradék grillezett hús a hűtőben, és 2 szál sárgarépa amivel nem tudok mit kezdeni :-D
ha nem lenne ilyen őrjítő hőség, akkor is ezt készíteném holnap ebédre :)
Zsuzsa, esetleg függőséget okozhat, ezt nem írtam oda:-)
Éva, nálunk a nyár slágere.
Megjegyzés küldése