2013. július 14.

Ez a kevert süti az aktuális kedvencem,

mert jól variálható és hamar elkészül.


Sütöttem már az eredeti recept alapján mindenféle bogyóssal a tetején, fordított változatban sok ribizlivel, ma pedig két evőkanál mákkal és sárgabarackkal.

A recept itt olvasható.

9 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

ez a variáció is milyen gusztusos. a mák nagy kedvencem, sárgabarackkal (is) csodás lehet :)

aarkus írta...

Megyek, megsütöm, köszönjük az ötletet!

Jucus írta...

Köszönöm az ötletet, ki kell próbáljam, annyira jól néz ki!

florentine írta...

huha, mindenki süt?! de jóóóó!

Zsuzsa írta...

én nem :-) a reci tetszik, de idő hiányában nem sütöm meg....

aarkus írta...

Mindenki odavolt érte, úgy kellett megmentenem egy darabot a férjemnek. :-)

Dóra írta...

Állati guszta. Amint kitakarodik a családból a hányós vírus, ki kell próbálnom!

timtimi írta...

Nagyon finom lett a süti! Persze kicsit kiszárítottam, nem is én lennék, ha nem felejtenék ott valamit a sütőben.

florentine írta...

Örülök, hogy ez a kis semmiség ekkora sikert aratott!
:-D