2015. január 8.

A tavalyi év a kelt tésztáké volt,

és milyen jól tettem, végre tényleg megsütöttem a kinézett kalácsokat, fonatokat, koszorúkat.

A legjobban a szilvás fonat és a napraforgó sikerült, szép is, finom is lett mindkettő. A kombe a nagyon finom, kicsit sem szép kategóriában lenne esélyes a győzelemre, a papucsnak megformázott túrós táska pedig a legjobb párosítás kategóriában.


Hogy kell nekem ez a kihívás, az egészen biztos, de most tartok egy kis pihenőt, aztán márciusban indul az új évad. Előzetesen csak annyit, visszatérek az alapokhoz.

3 megjegyzés:

Jucus írta...

Kíváncsi vagyok az új évadra! Akárhogy alakuljon is, legyen nagyon szép 2015-öd!

Rita írta...

Kíváncsian várom az idei gasztroalkotásaidat!

florentine írta...

Jucus, Fidike, köszönöm, örülök hogy itt vagytok!