süssünk valami újat projektbe, de a formázás kezdetéig fel sem tűnt, hogy júniusban már sütöttem tobzoskát. Ezek szerint minden kelt tészta egyforma, de nem minden kelt tésztát formázunk úgy, hogy a csigát bevagdossuk.
Szebb lett viszont, mint múltkor, bár ez nem látszik, mert csak futtában csináltam egy csoportképet.
Mivel fele sós és fele édes lett, a 10 dkg cukor helyett csak 2 teáskanálnyit tettem a tésztájába, majd nyújtás után sóztam és porcukroztam még egy kicsit.
A gyűjtemény többi darabját itt lehet böngészni.
2 megjegyzés:
engem érdekelne, hogy milyen sós töltelékkel készítetted!
Éva, ez nálam már szokásosnak számít: olajbogyó, aszalt paradicsom, rozmaring, kis locsolás olívaolaj. Szerintem sokkal jobb volt, mint a csokis!
Megjegyzés küldése