2015. február 18.

Sziasztok! Winston Clarence

vagyok, felföldi földimalac. Zatyival együtt túrjuk a kertet, bár még nagyon hideg van esténként. Remélem, hamarosan jön a jó idő, addig meg elkelne egy jó meleg pulcsi. Néha összefutunk a helyi vakonddal, vele jól el lehet dumálni, de a gazdi szőrös macskáját nem szeretem. Folyton csak heverészik a napon, odébb nem menne, semmi pénzért. Azt hiszem, kicsit meg kellene nevelni. 
 

(Minta: Edward állatsereglete, adatok a ravon, most nem felejtettem el nyilvánossá tenni, hogy mindenki lássa.)

5 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

tündéri ő is. közben kicsit utánanéztem a földimalacoknak, mert kábé annyit tudtam róluk, ami a Micimackóban meg nálad olvasható. tudtad, hogy a csövesfogúak rendjébe tartozik? :) és hogy egy kifejlett példány nagyjából 1 méteres és 50-60 kiló? úgyhogy csak óvatosan Zatyi rokonaival! mire észreveszed, szétdúrják a gyönyörű kerted :D

florentine írta...

igen, a napokban én is utánanéztem. á, ezek kicsik és szelídek, a macskámmal is kijönnek (némi morgás közepette), szerintem elférünk egymás mellett :-D

Juhmeli írta...

Úgy látom, szapora állatfaj a földimalac, de változatlanul szívdöglesztőek. Én megbocsájtanám nekik a kertben való duhajkodást.

Alexa írta...

Hűű de aranyos. :) Bár nekem nincs kertem, de az erkélyen szerintem nem unatkozna a madaraim mellett. :) Csuda jó fej lett!

florentine írta...

Juhmeli, nyáron együtt fogunk túrni szerintem :-)

Alexandra, ez a fajta beéri talán néhány szobanövénnyel is :-)