2011. március 5.

Minden a virágos

sállal kezdődött. Amikor megláttam Anyahajónál, elhatároztam, egy ilyen sálam nekem is lesz. Szerencsés választás volt, mert ehhez a sálhoz nem is kell több tudás, mint ami hirtelenjében előjött gyerekkori emlékeimből. Jött a siker, az élmény, és a többi minta.
A következő is sált volt, de annak nem volt meg a mintája, így jó pár napig elszórakoztam azon, hogy kitaláljam a kép alapján. Nagyjából sikerült is. Aztán később regisztráltam a ravely-n és megtaláltam hozzá a mintát. Meg sok másikat, amiről úgy gondoltam, hogy milyen jól lenne egy ilyen. És a minták egyre csak gyűlnek, így egy ideje a mintához fonalat keresek, egy-egy fonalhoz pedig mintát.

Itt pedig következzenek az én kiegészítéseim, megjegyzéseim, tapasztalataim. Hogy másoknak könnyebben menjen, tovább tudják gondolni vagy gyorsabban el tudják készíteni.

Régi hobbim a sütés, gasztroblogokat a kezdetektől olvasok, rengeteg receptet próbáltam ki és még több vár kipróbálásra. Lesz itt tehát néhány recept is a kedvenceim közül és tapasztalatok, mert az elmúlt években jócskán gyűjtöttem.


6 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves florentine!
Nagyon várom a folytatást! Sok sikert kívánok hozzá!
Ez a virágos sál gyönyörű! Főleg ma, a szép napsütésben, tavaszt várva, nagy hatással van rám!
Puszi!

florentine írta...

Köszi Kriszta!

wondrlanding írta...

Nagyon örülök, hogy blogírásba vágtál! Sok sikert és olvasót!
Majdnem lemaradt, hogy milyen klassz sál lett!

florentine írta...

Köszönöm!

anyahajó írta...

Örülök, hogy inspirálhattalak, ilyenekért érdemes blogot írni :) Nagyon jó amúgy ez a fonal, de ezt szerintem már írtam ;)

florentine írta...

A helyi fonalasnál ez volt :-) A színe tényleg jó. Red Heart/Lisa - ezt nem is írtam.