2013. július 29.

Tökéletes saláta kánikula idejére


Hozzávalók

hús (a maradék a legjobb, rántott, párolt, sült, grillezett, bármi ami van)
krumpli (jó a maradék, csak friss legyen, mert a krumpli nem szereti a hűtést)
valami ropogós (ebbe apróra kockázott ecetes uborka került, alma nem volt, de az is jó bele)
valami színes (reszelt sárgarépa, ez ráadásul ropogós is)
valami apróra vágott zöldfűszer a tetejére (ez most kakukkfű)

öntet ízlés szerint (tejföl, joghurt, mustár, majonéz, só, bors, cukor)

Mindent összekevertem, majd behűtöttem kicsit.

Horváth Ilona nyomán.

3 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Köszönöm! Ez most aranyat ér nekem. Pl van maradék grillezett hús a hűtőben, és 2 szál sárgarépa amivel nem tudok mit kezdeni :-D

MrsYarnart írta...

ha nem lenne ilyen őrjítő hőség, akkor is ezt készíteném holnap ebédre :)

florentine írta...

Zsuzsa, esetleg függőséget okozhat, ezt nem írtam oda:-)

Éva, nálunk a nyár slágere.