2014. január 30.

A január nagyon jól alakult,

nemcsak kötöttem, hanem új dolgokat is tanultam. A Vanilla Latte után elkezdem a második zoknimat. Annamari zoknijait és kesztyűjét látva nem sokat kellett a mintán agyalnom, a Broken Seed Stitch mellett döntöttem!


Az első kesztyűmet is megkötöttem még január közepén. A Fechingre esett a választásom, és három napig kötöttem ugyan, de nem bántam meg. Nagyobb szemszámmal kezdtem, és csak a hüvelyujj kötésénél jöttem rá, hogy itt nem le kell választani a szemeket, ezért végül a mintát csak nagy vonalakban valósítottam meg, de mire kikeveredtem belőle, annyi leírást és videót néztem meg, hogy már sejtem, hogy kell kesztyűt kötni.


Jobbra lent a kötős videók listája szépen gyarapodik, most a zoknikötős és kesztyűkötős videókat külön csoportokba szedtem, talán így átláthatóbb lesz.

9 megjegyzés:

aarkus írta...

Hű, ez a zokni!!! Mi ez a kékből lilába fonal?

florentine írta...

aarkus, ez Drops Delight 09 (türkiz-lila) és Alize Superwash

Paat írta...

Parádés ez a két fonal ebben a mintában. Nagyon tudsz!:)

florentine írta...

Köszi Paat :-)

Valerie írta...

Huu, ezt a zoknit nagyon irigylem, olyan jol nezne ki a labamon :)
Köszi szepen a "rugalmas lelancolas" - tippet!

Jucus írta...

Jó kis meleg zokni és még szépséges is lesz! A kesztyű is nagyon csini!

florentine írta...

Valerie, köss egyet te is, menni fog!

Köszi Jucus :-)

Annamari írta...

Már askkor akartam írni, hogy örülök, hogy megihlettelek, de sosem voltam bent a bloggerben. :) szóval akkor most mondom el. És azt hiszem te sem állsz le az első után :) addiktív minta ez a javából.

florentine írta...

nem, ebből nem ez lesz az egyetlen, bár most kicsit félretettem, közben felállítok egy megdönthetetlen pulcsirekordot, úgy érzem