2013. január 19.

Mivel is lehetne feldobni a januárt,

mint egy jó kis játékkal. Még decemberben kérdeztem az fb-n, hogy ki milyen színből szeretne leginkább egy nyakmelegítőt, és a felkínált Mosó Masa színek közül a Juhász nagy fölénnyel nyert. A nyakmelegítő már lassan hetek óta kész, a fotózás azonban elég nehezen ment, most meg már sehogy, hozom, ami van.

Az eltelt idő viszont jót tett a játéknak, mert közben elkészült egy másik nyakmelegítő is, majd lehet közülük választani. Ez kicsit sportosabb, az kicsit nőiesebb. Ha végre fotóztam, hozom azt is, aztán jöhet a játék! Addig is lehet tippelni, melyik a másik. Annyit segítek, emlegettem itt a blogon, kétszer is.

A nyakmelegítő a mintában megadott szemszámmal készült, a fonal viszont valamivel vékonyabb, így viselve a nem passzos de nem is nagy kategória.


Minta: Understory Cowl by Breean Elyse Miller
Fonal: Barka Mosó Masa - Juhász árnyalat - 
100% superwash merino gyapjú - 50g/83m
: 4.0 mm
Méret: 20×27 cm
Súly: 114 g

8 megjegyzés:

fenci írta...

Ez (is) szép lett! A másik a Riverton cowl akar lenni esetleg? :-)

florentine írta...

Köszi fenci! Hát valami olyasmi, tényleg, de nem pont az. Nagyon langyos :-)

MrsYarnart írta...

talán a Dew Drop Cowl?

florentine írta...

Hm. Nem, ezt még nem kötöttem (eddig).

Zsuzsa írta...

Ha a csíkos lesz a másik, akkor mindenképpen nekem kell nyernem, különben megszakad a szívem :-) A facebookos szavazáson a fehér színre szavaztam, de ha nyernék, a csíkosat kérném :-)

MrsYarnart írta...

akkor félreértettelek? a rózsaszínt nem te kötötted?

florentine írta...

Éva, a rózsaszínt én kötöttem. Az újra gondoltam: olyan minta, amit emlegettem(egyszer a belinkelt bejegyzésben, hogy milyen jó lenne, egyszer pedig mert ezt kaptam a cserebere nyakmelegítős játékban), de még nem kötöttem.

florentine írta...

Zsuzsa, pech :-)