2011. szeptember 21.

Soknak tűnt nekem mostanában

a kék-zöld háttér, és ha már a hátteret lecseréltem, akkor át is alakítottam kicsit blogot. Talán átláthatóbb lesz így, remélem, örömmel fogadjátok. A fejlécbe szeretnék még egy jó fotót, ha lesz, felteszem:-) Ötletem már van, de a kivitelezés nehezebb, mint egy takarót meghorgolni.

Úgy egy hónapja regisztráltam a Facebookon is, eredetileg csak azért, hogy a Barka akciókról és információkról ne maradjak le, aztán Muzsi meghívott a kötős-horgolós csoportba, ahol több mint kétszáz, kötni és horgolni szerető, folyamatosan minták után kutató és a tudásukat megosztani vágyó csapattag közé csöppentem. Azt hiszem, mindig is ilyen közösségbe vágytam. Nekik köszönhetően mára már egész jól belaktam a Facebook-ot és a blog Facebook oldalán is egyre aktívabb vagyok, úgyhogy gyertek, olvassatok, kérdezzetek vagy osszátok meg velem tapasztalataitokat, véleményeteket a blogról, horgolásról, receptekről!

7 megjegyzés:

anyahajó írta...

A struktúra nagyon tetszik, viszont fura olvasni, hogy "színre szín" fehér alapon feketén. Legalább a betűt a címben színesíteném, azt hiszem. Emellett nem akarok kotnyelesnek tűnni meg beledumálni a más blogjába. :)

florentine írta...

Azt én is szeretném, meg középre tenni (ez nem ment), talán holnap:-) Meg kép nagyon kellene, igyekszem. Szóval a fejléc a gyenge pont, ez tuti!

Köszi a véleményt!

GumiPók írta...

Végül is a fehér meg a fekete is szín. :) Viccen kívül: egy picit nekem is hiányoznak a színek, akár valami szolíd háttér, akár a fejlécben a kép. Nem tudom. De az elrendezés tetszik. Foglalkozási ártalom: szeretem, ha egy oldalon rend van, mindent megtalálok, és végül is a képek színesek. :)

florentine írta...

Gp: én is azt szeretném, ha nem a háttértől lenne színes:-)
Ettől függetlenül lesz háttér is, ha tudok olyat produkálni, a fejlécen meg dolgozom.
Köszi a véleményt!

muzsi írta...

szép, tiszta, nekem tetszik. az enyimet is meg kéne szerelni kicsit. de nincs kedvem :)

anyahajó írta...

Így a fonalakkal már igazn tökélettes!

florentine írta...

Oh, köszi!