2012. február 14.

Ez a recept két évet várt arra,

hogy végre kipróbáljam, aztán nyomban kedvenc lett, azóta gyakran készítem. A scone-nal sült csirkeragu elsőre kicsit komplikáltnak tűnik, talán a sok hozzávalótól. Az előkészítés kissé hosszadalmas, onnantól már egyszerű. Hús és köret egyben, nem háromszemélyes adag, másnap is nagyon finom. A raguból talán csak a kischet lehet kihagyni, a pirospaprikát például semmiképp. Egyszer kimaradt, onnan tudom.


A sconet sütöttem magában is, finom, de amikor a ragu gőzében sül, az páratlan. Készítettem már úgy, hogy a ragut előző nap megcsináltam, másnap már csak a sconet kellett összeállítanom, így gyorsan elkészült.

1 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Nagyon szeretem ezeket az egytál ételeket! Jól néz ki, nagyon!