tag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post4750505342671328903..comments2023-08-19T15:29:33.240+02:00Comments on Színre szín: A krémes sütik legjobbika, florentinehttp://www.blogger.com/profile/16680854600633612157noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-91526958148120866972012-10-25T13:40:28.202+02:002012-10-25T13:40:28.202+02:00MrsYarnart, én kipróbáltam a mákos lapot is, de az...MrsYarnart, én kipróbáltam a mákos lapot is, de az nem vált be, mert ennél viszont sokkal finomabb mákos sütiket ettem. valahogy nem állt össze az íze, pl. a bögrés mákos sokkal finomabb. ez a süti a szemre is nagyon hat, tudod, szem-szájnak ingere:-)<br /><br />aranyperzsa, ezt a simát viszont egyszer ki kell próbálnom!florentinehttps://www.blogger.com/profile/16680854600633612157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-67840206026796249692012-10-25T08:18:25.006+02:002012-10-25T08:18:25.006+02:00Minden változatot ugyanazzal a grízes krémmel tölt...Minden változatot ugyanazzal a grízes krémmel töltök meg.aranyperzsahttps://www.blogger.com/profile/00960885857395255542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-17815133221845812012-10-24T18:30:34.295+02:002012-10-24T18:30:34.295+02:00szerintem érdemes lehet kipróbálni a diós után csa...szerintem érdemes lehet kipróbálni a diós után csak mákos lapokból elkészíteni :) mondjuk én a a mákos verziót citromos krémmel tölteném. de akkor ugye, már talán semmi köze nem lenne az eredetihez :) na ezt a csíkos sütit is meg kell egyszer sütnöm!MrsYarnarthttps://www.blogger.com/profile/05431697501645119469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-79805510413916249072012-10-24T15:57:57.395+02:002012-10-24T15:57:57.395+02:00aranyperzsa, a sima változat bennem is felmerült, ...aranyperzsa, a sima változat bennem is felmerült, de nem próbáltam még ki. azt mivel töltöd?florentinehttps://www.blogger.com/profile/16680854600633612157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-64862719174040679242012-10-23T08:20:10.100+02:002012-10-23T08:20:10.100+02:00Tanúsíthatom, hogy nagyon finom! Sokszor készített...Tanúsíthatom, hogy nagyon finom! Sokszor készítettem már, mindenféle formában: minden lapot dióval például vagy teljesen sima változatban is, egyszerűen csak liszttel. Mindenhogyan isteni:)aranyperzsahttps://www.blogger.com/profile/00960885857395255542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-5172496921416328892012-10-20T12:57:45.831+02:002012-10-20T12:57:45.831+02:00Hű, nagyon guszta, én szerintem ki fogom próbálni,...Hű, nagyon guszta, én szerintem ki fogom próbálni, mert a család előnyben részesíti a krémes sütiket. Köszi!Jucushttps://www.blogger.com/profile/09137506734512035340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-13403865787083359962012-10-19T20:30:50.878+02:002012-10-19T20:30:50.878+02:00Márta, 25×38cm-es a tepsim, de lehet a gáztepsi i...Márta, 25×38cm-es a tepsim, de lehet a gáztepsi is (enyém 33×33 cm, tehát kb. ugyanaz a méret). A sütési időt csak tippelni tudom sajnos, úgy 10 perc körül van, vékony lap, hamar megvan. Vagy tűpróba kell, vagy ha a közepét megérinted, és érzed, hogy masszív, nem marad nyoma az érintésnek, akkor már jó.florentinehttps://www.blogger.com/profile/16680854600633612157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5046464796095967052.post-18887855269864929712012-10-19T19:56:39.765+02:002012-10-19T19:56:39.765+02:00Egy-egy lap sütési ideje?
Gondolom a nagy "gá...Egy-egy lap sütési ideje?<br />Gondolom a nagy "gázos tepsiben" sülhet, ugye?!<br />Kósa Mártahttps://www.blogger.com/profile/04762624829246392240noreply@blogger.com